Paarden enzo

pdf-flyer-opmeer-paard-en-zoGek op paarden?

Op zoek naar een unieke belevenis? Hieronder staan een aantal suggesties om een unieke dag te beleven met paarden als metgezel.

Stal Hoogwoud

Stal Hoogwoud ligt midden in het landelijk gebied van Opmeer. Heel wat kilometers prachtig polderlandschap om op je paard te doorkruisen. De Stal ligt centraal tussen plaatsen zoals Schagen, Heerhugowaard, Hoorn en Langedijk (10 min). Maak gerust eens een afspraak om een kijkje te komen nemen op Stal Hoogwoud. Stal Hoogwoud is aangesloten bij de FNRS en in het bezit van het veiligheidscertificaat. Verder kunt u bij de stal terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, cursussen, workshops, training en africhting van uw paard en nog véél meer.

Meer informatie: www.manegehoogwoud.nl

Met het paard als thema een schitterend “dagje uit.”

Koetstochten of paardentramritten zijn voor elke gelegenheid mogelijk. Heel ontspannen rondrijden in een authentieke koets door het rustgevende landschap is een ware beleving. Het dorpje straalt karakter uit, de polder met de boerderij toont werklust, de koeien kijken dromerig op en de lammetjes dansen in de wei. En terwijl het ritmische hoefgetrappel onthaastend werkt geniet het gezelschap vooral van elkaar. Arrangementen, paardentramtochten, koetsritten, dagjes uit, workshops, groepslessen, ringsteken et cetera. Er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Meer informatie: www.TopKoetsen.nl