Theetuin Aartswoud

Genieten in de theetuin

Vanaf het eerste weekend in mei gaat de tuinpoort van Theetuin Aartswoud aan het Blotebienepad in Aartswoud weer open voor het zomerseizoen. De theetuin is open van zaterdag 5 mei tot en met zondag 30 september 2018, op zaterdag en zondag, elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Stelt u zich voor:
theetuinaartswoudEen heerlijke tuin, gezellige zitjes, een sfeervolle omgeving, prachtig uitzicht en iets lekker te eten of drinken. Een theetuin om vredig te zitten met een potje thee of koffie en de sfeer en iets lekkers erbij te proeven. Na heerlijk te hebben gepeuzeld, gesmikkeld,en gedronken is er niets fijners om daarna een wandeling te maken op het Blotebienepad en te genieten van de bloemen en de vogels.

Zo eenvoudig is het eigenlijk om zelf een waardevolle dag te creëren hier in West-Friesland en u hoeft er niet ver voor weg. Natuurlijk kunt u verschillende soorten thee drinken, maar als u liever koffie drinkt is er natuurlijk een lekker bakkie koffie van Douwe Egberts. Ook diverse andere dranken zijn een mogelijke keuze en natuurlijk kunt u hierbij genieten van een van onze lekkernijen. Bij ons kunt u ook terecht voor speciale arrangementen zoals bijvoorbeeld een High Tea of iets aparts op een vriendinnendag, familieuitstapje of verjaardag. Samen bespreken wij wat u wilt en wat er mogelijk is.

Theetuin Aartswoud
Zuiderzeestraat 10
1719  LA Aartswoud

Tel.: 0229-582458
e-mail: ankierooks@me.com
website: www.theetuinaartswoud.nl