Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘De Kilimanjaro in 48 uur’ en de Wim Hof ‘The Iceman’ methode.

30 november 2017

’t Kerkhuys te Spanbroek

Donderdagavond 30 november 2017 aanvang 20:00 uur

Het bestuur van de Lions Club Opmeer (*) nodigt u uit voor een bijzonder interessante presentatie over de Wim Hof ‘The Iceman’ methode en de beklimming van de Kilimanjaro in 48 uur.

Deze avond wordt georganiseerd op donderdag 30 november, 20.00 uur in ’t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37 Spanbroek.

Wat kunt u die avond verwachten?
‘De Kilimanjaro in 48 uur’, verslag van een bijzondere reis van twee West-Friezen die onder leiding van Iceman Wim Hof het dak van Afrika bereikten.
In januari 2014 beklommen Alex Spaander (Spanbroek) en Klaas Kroezen (Hoogkarspel) samen met Iceman Wim Hof en 22 anderen de Kilimanjaro in Tanzania. Het doel was om binnen enkele dagen en met ontbloot bovenlijf het dak van Afrika te halen. Deze bijzondere klim werd vooraf door diverse experts afgeraden: te gevaarlijk, luidde het oordeel. Normaal gesproken doet men vanwege hoogteziekte een week over deze tocht ! en al helemaal niet in korte broek en ontbloot bovenlijf. Bovendien bestond een groot deel van de groep uit mensen met lichamelijke klachten zoals reuma, MS en ziekte van Crohn. Uiteindelijk hebben alle deelnemers binnen 48 uur de top gehaald.

Op 30 november zullen Alex en Klaas in ’t Kerkhuys Spanbroek vertellen hoe dat ging en wat de impact van de Wim Hof Methode is. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de Stichting Ice4Life en aan Stichting Hoogvliegers.
Ice4life is opgericht door journalist en documentaire-maker Mark Bos en streeft ernaar dat de patiënt centraal wordt gesteld binnen de zorg en dat er ruimte komt voor een dialoog tussen reguliere en alternatieve zorg.
Stichting Hoogvliegers laat zieke en gehandicapte kinderen (6 t/m 17 jaar) een bijzonder en avontuurlijk ‘vlieg’avontuur beleven!

Wij hopen van harte u die avond te mogen ontmoeten. Kaarten a € 10,00 zijn te reserveren via www.kerkhuys.nl
(*) De Serviceclub Lions Opmeer zet zich al 27 jaar in om organisaties, die een betere samenleving nastreven, te helpen.

Entree: € 10,00

Reserveren : secretariaat@kerkhuys.nl

Info: www.kerkhuys.nl

 

 

 

Gegevens

Datum:
30 november 2017

Locatie

Kerkhuys
Spanbroekerweg 37
Spanbroek, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kerkhuys.nl