Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het ‘Uur van Jaantje‘ met unieke voorstelling

11 mei 2019

Bij vele inwoners uit de regio is het ‘Uur van Jaantje’ een begrip. Tientallen keren trokken zij  in de afgelopen 8 jaar ‘volle bak’ in Muziektheater ’t Kerkhuys. Miranda dekker, Marianne Koelemeijer en Peter Molenaar weten altijd op onnavolgbare wijze de bezoekers te verrassen met verhalen en liedjes over thema’s uit het dagelijks leven.

De Lions Club Opmeer-Medemblik heeft hen gevraagd een éénmalige voorstelling te maken rond het thema ‘We serve’, oftewel ‘wij dienen/helpen. Dit is het centrale thema bij de Lions.

De Lions Club Opmeer-Medemblik heeft in de afgelopen 27 jaar al ruim € 200.000.- via allerlei acties gespaard en vervolgens geschonken aan tientallen goede doelen in de regio en daarbuiten. Onder andere jaarlijks aan project ‘Make a wish’ waardoor ernstig zieke kinderen de dag van hun leven krijgen door hun grootste wens in vervulling te laten gaan. Ook is geld geschonken aan molen ‘De Lastdrager’ in Hoogwoud, de IJsclub Spanbroek-Opmeer en vele andere projecten zoals het plaatsen van 25 gesponsorde Herinneringsbanken langs wandel- en fietsroutes in de regio.
Al deze activiteiten vergen veel inzet van de leden, maar de dankbare reacties van de ontvangers geven ook heel veel voldoening.

Op 11 mei, 20.00 uur komt het ‘Uur van Jaantje’ met deze bijzondere voorstelling in Muziektheater ’t Kerkhuys in Spanbroek.
De netto-opbrengst van de voorstelling wordt door de Lions geschonken aan Stichting Semmy voor onderzoek naar kinderkanker.

U kunt reserveren via de website van ’t Kerkhuys www.kerkhuys.nl  (entree €11.-)

Waar                    :  t’ Kerkhuys Spanbroek

Wanneer             :  zaterdag 11 -05-2019 aanvang 20.00 uur

Info                      : www.kerkhuys.nl

Reserveren         : https://www.ticketkantoor.nl/shop/khlionsuvjaantje

 

 

Gegevens

Datum:
11 mei 2019

Locatie

Kerkhuys
Spanbroekerweg 37
Spanbroek, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kerkhuys.nl