Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KERST-RESTRESS met Anna & Irma!

23 december 2017

Op zaterdag 23 december spelen Anna en Irma de theatervoorstelling ‘Kerst-restress!’ in Muziektheater ’t Kerkhuys te Spanbroek. In 2015 zijn Irma  van Zelm en Anna Ursem begonnen met het bedenken en uitvoeren van avondvullende liedjesprogramma’s. Ze zingen covers van popliedjes die ze zodanig verbouwen dat ze uitvoerbaar zijn voor hun tweemans bezetting.

Deze speciale kersteditie wordt hun derde avondvullende show. Voor deze decembervoorstelling hebben ze weer een prachtig repertoire samengesteld met vele evergreens uit de popmuziek plus een aantal kerstnummers. Natuurlijk worden de nummers weer aan elkaar gepraat en daarbij worden de nodige grappen en grollen uitgehaald. Wie wel eens een voorstelling van Anna en Irma heeft bijgewoond weet dat de dames verbaal aan elkaar gewaagd zijn. Dat leidt soms tot hilarische taferelen. Daarbij is er geen enkel thema dat niet bespreekbaar is voor moeder en dochter en dat levert soms prachtige intieme momenten op.

De aanvang van deze avond is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten à € 10,00 zijn te reserveren via www.kerkhuys.nl. ’t Kerkhuys vindt u aan de Spanbroekerweg 37 te Spanbroek. Graag tot ziens!

 

Waar                     : ’t Kerkhuys Spanbroek

Wanneer              : zaterdag 23 dec. 2017

Aanvang               :  20.00 uur

Entree                   : € 10,00

Info                        : www.annaursem.nl

www.kerkhuys.nl

 

NB: Reeds uitverkocht

 

 

 

Gegevens

Datum:
23 december 2017

Locatie

Kerkhuys
Spanbroekerweg 37
Spanbroek, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kerkhuys.nl