Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Snertwandeltocht 9 km

14 januari 2018

Zondag 14 januari – Snertwandeltocht 9 km – 13.00 uur

IJsclub Spanbroek-Opmeer heeft samen met ‘t Kerkhuys de organisatie van een heuse Snertwandeltocht op zich genomen. Deze tocht belooft een prachtige wandelhappening voor jong en oud, die hopelijk uitmondt in een jaarlijkse traditie.

De schitterende natuurijsbaan, die afgelopen jaar is gerealiseerd, ligt in de luwte van muziektheater ‘t Kerkhuys en vormt zo een winters decor voor dit wandelevenement. Een evenement dat is bedoeld voor jong en oud. Ook Peter Koelemeijer Schoenmode, de specialist in wandelschoenen, draagt z’n steentje bij en maakt het winterse plaatje compleet door o.a. een overheerlijke snert aan de deelnemers te serveren.

De afstand van de wandeltocht is 9 kilometer. De deelname zal slechts vijf euro bedragen en voor de jeugd van de basisschool is deze gratis. Een consumptie halverwege en de snert na afloop van de route zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen. Tevens is er bij de tussenstop toiletgelegenheid.

Omdat deze route bij uitstek geschikt is voor gezinnen, is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze gezonde tak van sport.

Het inschrijven is tussen 13:00 en 14:00 uur in ’t Kerkhuys, waar ook de finish mét snert zal zijn. Een plaatselijke DJ zal ervoor zorgen dat u daar nog gezellig kan nagenieten. Bovendien zal de IJsclub er een diapresentatie laten draaien. Én u zult ervaren hoe ’t prachtige Kerkhuys bruist van cultuur.

Terug naar de Snertwandeltocht. 
Begin het nieuwe jaar sportief en wandel de 14e samen mee. 
Heel graag tot ziens bij de start!

Gegevens

Datum:
14 januari 2018

Locatie

Kerkhuys
Spanbroekerweg 37
Spanbroek, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kerkhuys.nl