Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

TheaterTrapTour op 15 september 2019

19 september 2019

Houdt u zondag 15 september alvast vrij in uw agenda? Dan staat de TheaterTrapTour weer gepland. Een prachtige ronde die u leidt langs vier theaterkerken, alwaar u kunt genieten van heerlijke optredens. De deelnemende kerken zijn als vanouds Theaterkerk Wadway, Muziektheater ’t Kerkhuys Spanbroek, Het Groene Kerkje Lambertschaag en De Stompe Toren Aartswoud.

 

Wie presenteren zich tijdens de Tour van 2019? In Lambertschaag treedt het duo Lars & Inge op. Deze jonge muzikanten brengen covers in een prachtig nieuw jasje. In Aartswoud schuift de plaatselijke toneelvereniging de gordijnen open. Daar kunt u genieten van de eenakter ‘De man met 2 schoonmoeders’.

In Muziektheater ’t Kerkhuys spelen de Bayou Mosquitos. Zij laten u de vrolijke klanken uit de zuidelijke staten van Amerika horen. En in Theaterkerk Wadway staat GEeF! op de bühne. Deze twee heren nemen u mee op reis langs Nederlandstalige songs.

Stuk voor stuk worden het prachtige halfuurtjes, waarmee de TheaterTour de aftrap maakt naar het nieuwe seizoen. U wordt deze dag dan ook van harte uitgenodigd mee te trappen. U zult genieten van het voorproefje van het nieuwe theatermenu van deze vier kerken. Een menu gevuld met activiteiten van het heden in de gebouwen van het verleden. En juist dat maakt het recept zo uniek.

Hoe verloopt de TheaterTrapTour van 2019? Heel eenvoudig! Iedere kerk heeft 2 optredens van een half uur. Om 11.00 uur en 12.30 in Lambertschaag en Aartswoud. Om 14.30 en 16.00 zijn ’t Kerkhuys en Theaterkerk Wadway aan de beurt. In of nabij de kerk staat de koffie voor u klaar. En tussen het ochtend- en middagprogramma zit wat meer tijd om even bij te tanken en eventueel de inwendige mens te voorzien. U hoeft zich niet aan te melden en er is geen entree. Wel wordt er met de pet rond gegaan.

Het programma/routekaartje ligt t.z.t. in de deelnemende kerken. Voor meer info: hetgroenekerkje.nl / kerkaartswoud.nl. / kerkhuys.nl / theaterkerkwadway.nl.

Extra noot: het is deze dag tevens Open Monumentendag. Een prima dag om er op uit te trekken en de historie van de regio te beleven. Als u daar de TheaterTrapTour in meeneemt, wordt het extra genieten. Tot de 15e, tot Traps!

Gegevens

Datum:
19 september 2019

Locatie

Kerkhuys
Spanbroekerweg 37
Spanbroek, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kerkhuys.nl