Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zanggroep Puur! presenteert nieuw programma True Colors

29 oktober 2017

Heb je zin in een middag muziektheater? Dan heeft Zanggroep Puur! het ideale recept: men neme zes enthousiaste zangers, voeg daar een bevlogen pianist aan toe. Mix deze ingrediënten met 2 scheppen musical, 3 eetlepels kleinkunst, een kopje jazz en een theelepel popmuziek. Room het geheel af met een paar flinke scheuten theater en een handje vol meerstemmigheid. Et voilà!

Het Noord-Hollands Dagblad schreef over het vorige programma: ‘Met Puur is de avond zomaar om’. Met True Colors, het nieuwe liedjesprogramma gaat Puur! weer verrassende kanten van zichzelf laten zien. ‘Ik zie jouw echte kleuren, ze schijnen door het oppervlak. Wees niet bang om ze te laten zien, want jouw echte kleuren zijn prachtig als een regenboog.’ Een bijzonder thema, het belooft een mooie voorstelling te worden met prachtige liedjes.

Zanggroep Puur! Bestaat uit: Loes de Wit, Miranda de Jong, Tonnie Meester, Marc Romp, Frank Stratmann en Jaap van Saarloos. Puur! zingt zelf gekozen repertoire. Mooie pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door Sjoerd Brouwer op piano.

Waar        : Muziektheater ’t Kerkhuys te Spanbroek

Wanneer   : Zondag 29 oktober 2017

Aanvang    : 14.30 uur

Reserveren: puur.concert@gmail.com
Entree       : € 15,-
Kijk voor meer informatie, foto’s en video impressies op: www.puur-online.nl en www.kerkhys.nl

Puur!

 

 

Gegevens

Datum:
29 oktober 2017

Locatie

Kerkhuys
Spanbroekerweg 37
Spanbroek, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kerkhuys.nl