Controversy Tram Inn

Slapen in een tram of trein… maar dan eerst even genieten.

Controversy tram buitenDe twee trams die in Duitsland en Nederland hebben gereden zijn omgebouwd tot drie kamers. Een vier persoons compartiment met Engels, Amerikaans interieur en twee twee persoons : Italiaans en Frans ieder compartiment  met ontbijt op landen thema. Keukentje ,douche en toilet met toebehoren zijn in de kamers aanwezig. Er liggen boeken,videobanden,dvd’s en cd’s in de ufotheek.
Het ontbijt kan in de tram maar ook buiten op het terras/wachthuis genuttigd worden. Om 16.00 uur is het ontvangst met rondleiding door onze speeltuin.

Ting ting het tramstelletje Frank en Irma Appel.

Controversy treinkamerNa een metamorfose is de NS trein de blauwe engel uit 1953 veranderd in een zeer luxe compartiment met airco, jacuzzi, beamer en heeft een Mexicaans interieur. Je kunt hier genieten van de rust, ruimte 55m2 en het prachtige Hollandse groene landschap. Mexicaans eten en drinken tussen de cactussen of op het Daf terras, relaxen in de jacuzzi met blacklight met goede muziek of film kijken in het bootbed. Om 16.00 uur is het ontvangst met rondleiding door onze speeltuin.

Toet toet het treinstelletje Frank en Irma Appel

Controversy tram Inn
Frank en Irma Appel
Koningspade 36
1718 MP Hoogwoud
Tel.: 0226-352693
e-mail: Info@controversy.nl
www.controversy.nl