naar de inhoud

Waterweek Opmeer

Op zaterdag 3 augustus staat er weer een mooi programma klaar voor jong en oud. Een gezellige dag helemaal in het teken van water. Je bent welkom bij de Passantenhaven De Wijzend en de aanlegsteiger van Opmeer!

Wandelen & varen

Vanaf 13:00 uur kun je al varend het Westfriese landschap bewonderen. Je vaart naar de Irish Cottage in Oude Niedorp en kunt wandelend terug. Of je doet het rondje andersom. Wandelend naar Oude Niedorp en varend terug. Prachtig en ook nog erg gezellig.
Vaar mee met Bootverhuur Opmeer op 3 augustus!

Bekijk Botenverhuur Opmeer

Wat is er nog meer te doen?

Op deze spetterende dag is er een presentatie van modelboten en kun je daarnaast ook zelf Opmeer vanaf het water bekijken. Kun jij je evenwicht houden op een supboard? Ben je competitief aangelegd, doe dan mee met de wedstrijd kanovaren! Ook kun je meedoen met de vaar- en wandeltocht met als tussenstop The Irish Cottage in Oude Niedorp.

Waar moet ik zijn?

De activiteiten van Waterweek Opmeer vinden plaats bij Passantenhaven De Wijzend en de aanlegsteiger bij de IJsbaan nabij de passantenhaven.

Parkeren kan het beste bij ’t Kerkhuys in Spanbroek. U loopt dan via een bruggetje naar het evenemententerrein.

Meer Waterweken

Beleef de Westfriese Waterweken niet alleen in Opmeer maar ook in Medemblik, Stede Broec en Hoorn.
In de zomermaanden is er in deze Westfriese plaatsen en steden een programma vol met activiteiten op en rond het water. Bekijk het programma van de Westfriese Waterweken op www.waterweken.nl.