naar de inhoud
alle locaties

Camping Manuelhoeve Aartswoud

Midden in het Westfriese platteland. Dat is pas genieten. Een prachtig uitzicht op de landerijen met schapen en lammeren. Genieten van de vogels; laatst meldde een vogelspotter dat hij tijdens zijn verblijf op de camping 31 verschillende vogelsoorten had gehoord/gezien. De weidevogels achter de camping en de bosvogels in de bossages en bomen die de camping omzomen.

Camping De Manuelhoeve is gelegen aan het “Groot Frieslandpad”, wandelroute van het jaar 2017.

Voorjaar 2020 kregen we bericht van ANWB dat onze camping “tot de betere kleinschalige campings van Europa behoort”. Best een beetje trots wel.

En: laatst meldde een gast op de camping dat we best op de website mogen melden dat het hier prachtig fietsen is in de omgeving. Bij deze.

Onze boerencamping is gelegen achter onze prachtige authentieke stolpboerderij op deze “boogerd”. Een rustig, maar gezellig veld met ruime plaatsen voorzien van 6 ampère stroom geven u het heerlijke vakantiegevoel. De uitstekende, volledig betegelde sanitaire voorzieningen (dames en heren gescheiden) zijn voorzien van vloerverwarming zodat het ook in het voor- en naseizoen prettig vertoeven is op de Manuelhoeve. Tevens fietsdagtochten langs boerenbedrijven. VEKABO lid. Kampeerauto’s in overleg. Een gezellige, rustige boerencamping, midden in het Westfriese platteland. Prachtig uitzicht over de landerijen met schapen en lammeren. Electriciteit, internet, warme broodjes en fietsen.